Voorwaarden voor het gebruik van foto’s Lees dit voor u foto’s van ons gaat gebruiken

Mocht u foto’s van ons willen gebruiken voor Twitter of Facebook dan geven wij in de regel bijna altijd toestemming. Wij staan niet toe dat er in de foto gesneden wordt of dat er geen bronvermelding bij de foto staat. Twijfelt u over de foto of ziet u foto’s van ons op Twitter, mail ons direct en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord .

Met verschillende sites hebben wij al samenwerkingsverbanden over het gebruik van foto’s als ondersteuning voor op de site. Ook hier geldt dat er een duidelijke bronvermelding moet komen te staan bij de foto’s. Mochten foto’s op sites komen te staan waar wij geen toestemming voor hebben verleend  volgen wij de juridische weg om misbruik tegen te gaan. Wij werken graag samen met andere sites maar wel onder onze voorwaarden die wij wat betreft onze foto’s stellen. Voor vragen mail ons !

Voor gebruik van foto’s in kranten of tijdschriften zijn wij duidelijk, foto’s mogen tegen een vast tarief ( op aanvraag ) gebruikt worden. Met vermelding van de naam van de site of fotograaf. Voor media als TV vragen wij contact op te nemen via onze email. RTV Rijnmond geven wij toestemming om zonder te vragen foto’s te blijven gebruiken voor site en/of TV.

Foto’s voor gebruik in dagbladen of andere media Foto’s voor gebruik op sites Gebruik op Facebook en Twitter Feyenoordtraining.nl